MALICE in KOSILA pet 14.6.

MALICE (Od 10-16 ure)

1. Ocvrti lignji s pomfrijem (M,G)
2. Pečene piščančje krače z dollar krompirjem 
3. Mesna musaka (G,L,J)
4. 

Krepke stalnice

1. Svinjski zrezek po dunajsko s pomfrijem 5,50 €
2. Pašta alla bolognese z Grano padano 5,50 €
3. Ocvrti sir, pomfri, tatarska omaka 5,50 €
4. Mesna lazanja iz krušne peči 5,70 €
5. Pica s hrenovko 6 €
6. Kmečka pica 6 €
7. Etna pica 6 €
8. Pizza carbonara 6 €

Fit stalnice

1. Piščančji file z žara z mediteransko zelenjavo in rižem 5,70 €
2. Ajdovi rezanci s pestom genovese Al forno 5,70 €
3. Solata s piščancem 5,60 €

Za zraven |
Kuharjeva juha 1,50 €
Domača sladica 1,50 €
Mala solata iz solatnega bara 1,50 €

KOSILO (Od 12-17 ure)

Cvetačna juha (G,L)
~~~
1. Telečji zrezek po dunajsko s pečenim krompirjem in tatar.omako (G,L,J)
2. Njoki v jurčkovi omaki z Grano (G,L)
~~~
Skutin zavitek (G,L,J)

Vljudno vabljeni in dober tek.

Legenda alergenov: A arašidi, G gluten, GS gorčično seme, J jajca, L mleko in mlečni proizvodi, R1 ribe, R2 raki, M mehkužci, O oreščki,  S soja, SO2 žveplov dioksid in sulfiti, SS sezamovo seme, V volčji bob, Z zelena

  • /home/picerijaetna/public_html/media/uploads/|121.jpg
    MALICE in KOSILA pet 14.6.

    Za vas kuhamo le najboljše iz dobrih, kvalitetnih sestavin.

    MALICE (Od 10-16 ure)

    1. Ocvrti lignji s pomfrijem (M,G)
    2. Pečene piščančje krače z dollar krompirjem 
    3. Mesna musaka (G,L,J)
    4. 

    Krepke stalnice

    1. Svinjski zrezek po dunajsko s pomfrijem 5,50 €
    2. Pašta alla bolognese z Grano padano 5,50 €
    3. Ocvrti sir, pomfri, tatarska omaka 5,50 €
    4. Mesna lazanja iz krušne peči 5,70 €
    5. Pica s hrenovko 6 €
    6. Kmečka pica 6 €
    7. Etna pica 6 €
    8. Pizza carbonara 6 €

    Fit stalnice

    1. Piščančji file z žara z mediteransko zelenjavo in rižem 5,70 €
    2. Ajdovi rezanci s pestom genovese Al forno 5,70 €
    3. Solata s piščancem 5,60 €

    Za zraven |
    Kuharjeva juha 1,50 €
    Domača sladica 1,50 €
    Mala solata iz solatnega bara 1,50 €

    KOSILO (Od 12-17 ure)

    Cvetačna juha (G,L)
    ~~~
    1. Telečji zrezek po dunajsko s pečenim krompirjem in tatar.omako (G,L,J)
    2. Njoki v jurčkovi omaki z Grano (G,L)
    ~~~
    Skutin zavitek (G,L,J)

    Vljudno vabljeni in dober tek.

    Legenda alergenov: A arašidi, G gluten, GS gorčično seme, J jajca, L mleko in mlečni proizvodi, R1 ribe, R2 raki, M mehkužci, O oreščki,  S soja, SO2 žveplov dioksid in sulfiti, SS sezamovo seme, V volčji bob, Z zelena

  • /home/picerijaetna/public_html/media/uploads/|121.jpg
    Sobotno kosilo 15.6.

    Kosilo (od 12-17) ure

    Domača goveja juha z rezanci (G) ali gobova juha (G,L)
    ~~~
    1. Telečji zrezek v jurčkovi omaki z domačimi štruklji (L,G,J)
    2. File lososa s sezamom na žaru, blitva s krompirjem, tržaška omaka (R1.O)
    3. Piščančji zrezek po dunajsko s pomfrijem in tatarsko omako (G,J,L)
    ~~~
    Mala solata iz solatnega bara
    ~~~
    Jabolčni zavitek z vanilijevim sladoledom (G,L,J)

    Vljudno vabljeni in dober tek!

     

    Legenda alergenov: A arašidi, G gluten, GS gorčično seme, J jajca, L mleko in mlečni proizvodi, M mehkužci, O oreščki, R1 ribe, R2 raki, S soja, SO2 žveplov dioksid in sulfiti, SS sezamovo olje, Vvolčji bob, Z zelena 

     

     

     

     

     

     

     

  • /home/picerijaetna/public_html/media/uploads/|121.jpg
    Nedeljsko kosilo 16.6.

    Kosilo (od 12-17 ure)

    Domača goveja juha z jušnimi rezanci ali paradižnikova (G)
    ~~~
    1. Rostbif v poprovi omaki s kruhovo rezino (G,J)
    2. Svinjski zrezek po ljubljansko z dollar krompirjem (G,J,S)
    3. Sirni ravioli s piščancem v gorgonzolni omaki (G,L)
    ~~~
    Mala solata iz solatnega bara
    ~~~
    Panna cotta z jagodami (L)

     
    Vljudno vabljeni in dober tek!

    Legenda alergenov: A arašidi, G gluten, GS gorčično seme, J jajca, L mleko in mlečni proizvodi, M mehkužci, O oreščki, R1 ribe, R2 raki, S soja, SO2 žveplov dioksid in sulfiti, SS sezamovo olje, V volčji bob, Z zelena 

     

     

     

     

     

     

  • 12